ANA SAYFA | KURUMSAL | FOTO GALERİ | İLETİŞİM
HAŞERE TÜRLERİ
- Hamam Böceği İlaçlama
- Kene İlaçlama
- Karınca İlaçlama
- Karasinek İlaçlama
- Güve İlaçlama
- Akrep İlaçlama
- Pire İlaçlama
- Fare İlaçlama
- Kalorifer Böceği İlaçlama
- Tahtakurusu İlaçlama
- Kırkayak İlaçlama
- Yılan İlaçlama
- Sivrisinek İlaçlama
- İşyeri ilaçlama
- Ev ilaçlama
- Diğer ilaçlama Alanları
- İlaçlama Yöntemleri
HAMAM BÖCEĞİ İLAÇLAMA
Hamam böceği çok çabuk ortamına alışabilen, ilaçlandığında hemen o ilaca karşı bağışıklık gösterebilen yaşamak için elinden gelen her şeyi yapabilen bir böcek türüdür. Hamam böceği ilaçlama konusunda profesyonel firmalarla çalışmak bu nedenle önemlidir. Hamam böceğinin davranışlarından anlayıp buna göre ilaçlama yapan firmalar işini iyi bilen firmalardır.
Hamam böceği alışkanlıkları
Hamam böceği her ortama hemen ayak uydurabilen ayrıca ne olsa yiyebilen bir canlıdır. Poşetten kâğıda ne varsa yiyebilir ve hayatta kalabilir. Hamam böceği hiç yemek yemeden 20 gün hiç su içmeden 8 gün yaşayabilir. Hamam böceğinin kafası kopsa dahi 5 gün bu şekilde yaşayabilir. Hamam böceği öldüğü sırada yine de yumurtalarını bırakabilir ve bu yumurtalardan çoğalma gerçekleşir.
Hamam böceğinin yumurtaları bir kapsül içerisindedir. Ve bu kapsül radyoaktif maddelere bile dayanıklılık gösteren cinstedir. Bu kapsül içerisinde 20 25 yumurta bulunmaktadır. Bu yumurtalar 21 günlük bir süreçten sonra böcek olarak hayatlarına başlarlar.
Hamam böceği ilaçlama 2. defa tekrarlanmak gerekebilir. Haşereler çok yoğun ise ilk olarak erişkin hamam böcekleri için ilaçlanma yapılmalı daha sonrasında bu böceklerin yumurtalarından üreyen böcekler için ilaçlama yapılmalıdır. Ama yukarıda da dediğimiz gibi hamam böceklerinin bağışıklık sistemi çok güçlü olduğu için bu ilaçlara bağışıklık kazanmadan bu öldürme işlemi gerçekleşmelidir. Profesyonel şirketler ile çalışmanız sizin bu böceklerden kesin kurtuluşunuzu sağlar. Sağlığınıza zarar gelmemesi için eğer etrafınızda böcek ile ilgili bir sorun varsa bize danışmalısınız.